Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Daniel Wellington: Τα ρολόγια που ήρθαν για να μείνουν


Η ιστορία του Daniel Wellington, ξεκινάει με ένα ταξίδι του ιδρυτή της Filip Tysander, στην Βρετανία. 
Εκεί γνώρισε έναν εκπληκτικά ευγενικό και ευχάριστο κύριο ο οποίος είχε άψογο στυλ και μια ιδιαίτερη αγάπη για τα ρολόγια. 
Συγκεκριμένα, είχε την έμπνευση να τοποθετεί σε παλιά του ρολόγια, ξεθωριασμένα λουράκια ΝΑΤΟ. Το όνομα του κυρίου; Φυσικά και ήταν Daniel Wellington !

Η ιδέα αυτή άρεσε στον Filip Tysander κι έτσι αποφάσισε να την ενσωματώσει στην δική του σειρά ρολογιών. Ήθελε ένα πολύ καθαρό σχέδιο στο ρολόι, όχι φορτωμένο και με πολλές δυνατότητες, ώστε να αναδεικνύονται, τα διαφορετικά ΝΑΤΟ λουράκια. Μετά την επιστροφή του από το ταξίδι, ξεκίνησε να σκέφτεται διάφορους χρωματικούς συνδιασμούς για τα λουράκια Το γεγονός ότι ο Filip είχε μια μεγάλη αγάπη για τα ρολόγια, ήξερε ότι θα πουλούσε στον κόσμο μόνο ρολόγια που θα ήταν περήφανος για αυτά.


 Πρόκειται για ένα λεπτό, εκλεπτυσμένο και φυσικά ολοστρόγγυλο ρολόι. Είναι ένα μινιμαλιστικό σχέδιο, χωρίς πάρα πολλές δυνατότητες. Μια μεγάλη καινοτομία είναι ότι υπάρχει δυνατότητα αλλαγής στο λουράκι, από εσάς τους ίδιους ! Μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα λουράκια, δερμάτινα ή υφασμάτινα ΝΑΤΟ και να τα αλλάζετε για κάθε στυλ και περίσταση. 

Είναι μια επιλογή που δε θα μετανιώσετε και σίγουρα θα ευχαριστηθείτε σε κάθε ντύσιμο σας !
Μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά εδώ τη μεγάλη συλλογή που έχουμε στο κατάστημα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου