Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

BVLGARI: Diagono Magnesium Collection_Η Προσιτή Πολυτέλεια Στο Χέρι Σας

Φέτος στην Ελβετία, στην έκθεση Baselworld, όπως και κάθε χρόνο πολλές ωρολογοποιϊες εξελίξαν  όλο και περισσότερο τα ρολόγια τους. 
Είτε σχεδιαστικά είτε μηχανικά. 
Στόχος κάθε εταιρίας είναι να πετύχουν και τις δύο περιπτώσεις ώστε ο αγοραστής να μείνει ικανοποιημένος από όλες τις απόψεις. 
Η Bulgari μας παρουσίασε την νέα σειρά Diagono Magnesium, μία συλλογή με ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και λεπτομερή σχεδιασμό.

Η νέα συλλογή της Diagono, είναι κατασκευασμένη από μαγνήσιο. 
Ένα μέταλλο ελαφρύτερο από το τιτάνιο και το αλουμίνο αλλά και πιο ανθεκτικό. 
Το μαγνήσιο χρησιμοποιείται για την κατασκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων και αεροπλάνων και πρόκειται για τον αντικαταστάτη άλλων μετάλλων που τοποθετούνταν την τελευταία δεκαετία ! Κάποιες εταιρίες είχαν προσπαθήσει να κατασκευάσουν μια μικρή σειρά ρολογιών από μαγνήσιο αλλά γρήγορα σταμάτησε η παραγωγή της. 
Η BVLGARI με μια διαφορετική τεχνική πέτυχε την δημιουργία της σειράς, μάλιστα και σε προσιτή τιμή για τους πελάτες της.


Όσον αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι του ρολογιού η στεφάνη του είναι κεραμική με μάυρο PVD υλικό και χαραγμένη περιμετρικά με το logo της BVLGARI. Η κορώνα του είναι επίσης κεραμική και το ρολόι ολοκληρώνεται με το καουτσούκ λουράκι του. Κυκλοφορεί σε μπλέ καντράν, καφέ, ανθρακί και ασημί αντίστοιχα. Ο μηχανισμός του είναι αυτόματος BVLGARI - 191 Solotempo Caliber.


Είναι ένα ευκολοφόρετο ρολόι, για όλες τις περιστάσεις, σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει την καθημερινότητα ενός άντρα. Μπορεί να φορεθεί από ένα επαγγελματικό ραντεβού μέχρι και σε μία απλή έξοδο ! Δεν δεσμεύει, αντιθέτως εντυπωσιάζει. Μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει ! Πλέον μπορείτε να τα δείτε στο κατάστημα μας, και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας με ένα κλικ εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου