Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

TAG Heuer & Red Bull Racing Formula 1 Team !TAG Heuer &  Red Bull Racing Formula 1 Team
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Επίσημος Χρονομέτρης και Official watch της Ομάδας Red Bull

Πιστός στην φιλοσοφία του που τον οδηγεί να είναι πρώτος, διαφορετικός και καινοτόμος, ο Πρόεδρος της TAG Heuer, Jean-Claude Biverανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα της Φόρμουλα 1 της Red Bull, που μετονομάστηκε σε «Red Bull RacingTAG Heuer RB12»!
Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία Ωρολογοποιίας συμπεριλαμβάνεται στο όνομα μιας ομάδας της Formula1 και κατά συνέπεια θα βρίσκεται σε όλες τις αναφορές που γίνονται διεθνώς καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016.
Είναι βέβαια γνωστό ότι η TAG Heuer έχει ένα πολύ πλούσιο παρελθόν στον χώρο της Formula 1 με συνεργασίες με πολλά ιστορικά ονόματα του χώρου, ομάδες, οδηγούς, πίστες…
Η συνεργασία της με την δυναμική ομάδα της Red Bull προβλέπεται συγκλονιστική, αφού ο αντικομφορμισμός αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των δυο εταιρειών και η συνεργασία τους έχει στόχο ακριβώς την ανάπτυξη νέων τρόπων επικοινωνίας με το κοινό τους.
Η ομάδα της Red Bull, έχει καταφέρει επί 4 χρονιές μέχρι τώρα να κερδίσει ταυτόχρονα τον τίτλο του καλύτερου κατασκευαστή και του καλύτερου πιλότου στην Formula 1 (2010-2013)!
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Red Bull και TAG Heuer θα γίνει στον αγώνα της Formula 1 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, στις 20 Μαρτίου του 2016. 


Η TAG Heuer είναι παράλληλα δημιουργός, και επίσημος χρονομέτρης του Πρωταθλήματος Formula-e, επίσημος χρονομέτρης του μυθικού αγώνα Carrera Panamericana, του Goodwood Festival of Speed, της Λέσχης Αυτοκινήτου του Μονακό (ACM), του Grand Prix του Macau, του ιστορικού αγώνα Indy 500 που πραγματοποιείται στο Indianapolis, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο WRC, Sébastien Ogier, της αγωνιστικής ομάδας του Patrick Dempsey, καθώς και πρόσφατα του Show Race of Champions που παρουσιάζεται στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου