Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Βέρες FACADORO : Ο πιο όμορφος τρόπος να δεθείς με το άλλο σου μισό


Γάμος. 
Μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές στην ζωή ενός ανθρώπου. Μια μέρα που σίγουρα δεν ξεχνιέται! Το ζευγάρι, οι καλεσμένοι, το νυφικό, τα δώρα, οι βέρες, τα κοσμήματα. Εικόνες ανεξίτηλες στο μυαλό, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Η εταιρεία Facadoro, σας προσφέρει την δυνατότητα να διαλέξετε τις δικές σας βέρες Facadoro, μέσα από μια σειρά επιλογών σε σχέδια, χρώματα, χρυσό, πολύτιμους / ημιπολύτιμους λίθους και άλλες ακόμη επιλογές.
H εταιρεία:
Η FaCad’oro είναι μία 

οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς με μακρά παράδοση στην σχεδίαση, κατασκευή και διάθεση χρυσών κοσμημάτων. Η επιτυχία της βασίστηκε στην ποιότητα του προϊόντος της και στον σεβασμό στην αισθητική, αναδεικνύοντας την αξία του χρυσού κοσμήματος στην Ελλάδα, σε μια εποχή όπου ο τομέας της αργυροχρυσοχοΐας ήταν ακόμα σε εμβρυακό στάδιο. Η εταιρία συστάθηκε το 1976 από τέσσερα αδέρφια. Για πολλά χρόνια δούλεψαν ως έμποροι κοσμημάτων. Η αφοσίωση και η αγάπη τους για το κόσμημα, τους οδήγησαν στην δημιουργία της εταιρίας FaCad’oro (FabricaCadenad’Oro) που σημαίνει στα ιταλικά Βιομηχανία Χρυσής Καδένας.
Η παραγωγή των προϊόντων της που προορίζονται για την ελληνική αγορά και τα βαλκάνια διατηρεί τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.
 Η πρωτοπορία της εταιρίας έγκειται στην εκπαίδευση των τεχνητών της σε ιταλικά και σε άλλα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Η εφευρετικότητα των ιδρυτών, οδήγησε στην κατασκευή της πρώτης επώνυμης χρυσής καδένας, προϊόν που ταυτίστηκε γρήγορα στην Ελλάδα με το όνομα της εταιρίας.
 

Σήμερα η FaCad’oro διοικείται από την δεύτερη γενιά των ιδρυτών, η οποία παραμένει πιστή στις παραδοσιακές αξίεςτης εταιρίας, καθώς δίνει έμφαση στην ποιότητα του προϊόντος και στο σεβασμό των πελατών, των προμηθευτών και του προσωπικού. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει τον εκσυγχρονισμό της τεχνογνωσίας και την συνεχή αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας, προσαρμόζοντας το προϊόν στις σύγχρονες προδιαγραφές. Δημιουργεί περίτεχνα και αποκλειστικά σχέδια που είναι το αποτέλεσμα μιας στενής και εποικοδομητικής συνεργασίας με κορυφαίους σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Συλλογές και μεμονωμένα κομμάτια της FaCad’oro είναι διαθέσιμα στις boutiquesτης και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι πλούσιες συλλογές της αποτελούνται από ένα ευρύ φάσμα κοσμημάτων 14 και 18 καρατίων καθώς επίσης και από δημιουργίες με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.
Κάθε κόσμημα έχει την σφραγίδα της εταιρίας και συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί την αυθεντικότητα και την αξία του προϊόντος.

Μπορείτε να δείτε όλες τις βέρες στην ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου