Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ SERVICE ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Το κατάστημα Ιγγλέση το 1900.
Το κατάστημα Ιγγλέση από την αρχή της ιστορικής λειτουργίας του φιλοξενεί στο χώρο του δικό του τμήμα επισκευής ωρολογιών.
Το κατάστημα Ιγγλέση , δεκαετία του '60
 Το 1890 λοιπόν, είναι το πρώτο κατάστημα που παρέχει service ρολογιών στο κοινό και ξεκινάει μια παράδοση που διατηρείται μέχρι και σήμερα.Το κατάστημα φιλοξενούσε και φιλοξενεί ακόμη πολλές μάρκες κυρίως ελβετικές με βασικότερη την OMEGA .

Ο κος.Ιγγλέσης με τους τεχνικούς ωρολογιών του καταστήματος.

127 χρόνια μετά, είμαστε οι ειδικοί στο service με έμπειρους, εξειδικευμένους και εκπαιδευμένους με τις τελευταίες τεχνολογίες τεχνικούς αλλά και με υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Τεχνικός του καταστήματος 


Γιατί χρειάζεται service ένα ρολόι ;

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι σχετικά απλή, εάν αναλογιστούμε ότι το ρολόι είναι ένα εργαλείο ακριβείας που αποτελείται από δεκάδες έως και εκατοντάδες μικροσκοπικά τμήματα και υποβάλλεται σε πολλές μηχανικές και περιβαλλοντικές δοκιμασίες καθημερινά . Η σωστή και τακτική συντήρηση διατηρεί την ομαλή λειτουργία ,την αντοχή στο πέρασμα του χρόνου ,την αξιοπιστία και την εμφάνιση με τις εργοστασιακές προδιαγραφές του ρολογιού. Με το service εξασφαλίζετε την ικανοποίηση από ένα λειτουργικά σωστό ρολόι αλλά και την επέκταση της ζωής του.


Αποκόμματα από εφημερίδες.

Card postal με το θωρικτό 'ΑΒΕΡΩΦ' και φωτογραφία βιτρίνας

Η διαδικασία της επισκευής :

Στο κατάστημα μας ,αφού παραλάβουμε το ρολόι,ακούμε τις παρατηρήσεις σας ,εξετάζουμε τις ανάγκες του και σας ενημερώνουμε για την επισκευή (κόστος,χρόνος παράδοσης..).Στη συνέχεια , το ρολόι περνάει τη διαδικασία επισκευής και αφού αυτό ολοκληρωθεί με επιτυχία σας ενημερώνουμε και σας το παραδίνουμε μαζί με την απόδειξη ,την εγγύηση 2 ετών και τις παρατηρήσεις των τεχνικών μας .


Εγγύηση λειτουργίας ρολογιών μετά από service το 1938 και το 1950 αντίστοιχα.

Δείτε τα βήματα αναλυτικότερα εδώ http://www.inglessis.gr/content/4/episkeyes-/


Φάκελοι του καταστήματος.
Τέλος , με την παράδοση 127 χρόνων στις επισκευές ρολογιών στο κατάστημα μας , σας εξασφαλίζουμε άριστη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με αξιοπιστία ,εγγύηση και ποιότητα !

Επισκεφθείτε το web-site μας : http://www.inglessis.gr/ .
Βρείτε μας : Σταδίου 43 , Αθήνα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου