Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ BULGARI ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΓΓΛΕΣΗΣ


Ο οίκος Bulgari παρουσιάζει τα καινούργια του αριστουργήματα : το κομψοτέχνημα της γυναικείας σειράς Serpenti και το Octo Finissimo Automatic με το ρεκόρ του λεπτότερου αντρικού ρολογιού στην αγορά.

Το κατάστημα Ιγγλέσης παρευρέθηκε στη μεγάλη και μοναδική έκθεση του οίκου Bulgari, η οποία ολοκληρώθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας όπου παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων τα καινούργια μοντέλα ρολογιών Serpenti και Octo Finissimo Αutomatic.
Η ρεαλιστική αφηρημένη γεωμετρία και το κύρος κάθε ρολογιού Serpenti είναι ικανά να ενώσουν όλα τα ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά της Bulgari : τα χρώματα , τα υλικά και τις βιοτεχνικές καινοτομίες σε μια λεπτά εκλεπτυσμένη αντοχή.Serpenti 2017

Νέα συλλογή Bulgari Serpenti 2017
Ακολουθώντας,το σχήμα των κοσμημάτων Τubogas , η σπάνια συλλογή Serpenti , είναι τώρα ''ντυμένη'' ολόκληρη με δέρμα . Κατάλληλη για κάθε περίσταση αυτή η πρότυπη συλλογή προσφέρει επιπλέον ευελιξία χάρη στο ιδιαίτερο λουράκι της.


Bulgari Serpenti Tubogas 

Bulgari Serpenti TubogasOcto Finissimo Automatic 2017


Bulgari Octo Finissimo Automatic 2017

Το Octo Finissimo Automatic ,είναι το λεπτότερο ρολόι στην αγορά μέχρι σήμερα . Ο οίκος Bulgari, μετά την εισαγωγή του μηχανισμού Tourbillon το 2014 και τη λειτουργία του λεπτοδείκτη το 2016 , αποκαλύπτει τη νέα δημιουργία του : το μοναδικό ρολόι Octo Finissimo Automatic, το οποίο διαθέτει συνολικό πάχος μόλις 5,15 χιλιοστά και αυτόματο μηχανισμό Bulgari με πάχος  2,23 χιλιοστά σε μια διάμετρο μόνο 40 χιλιοστών.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο: 210 3217511
Επισκεφθείτε το web-site μας : www.inglessis.gr ή το facebook μας : Inglessis.gr 

Βρείτε μας : Σταδίου 43 , Αθήνα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου