Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

PESAVENTO : Ο πρωτοποριακός ιταλικός οίκος κοσμημάτων στο κατάστημα Ιγγλέσης

PESAVENTO : Ιταλικό desing με πρωτοποριακή τεχνολογία στο κατάστημα Ιγγλέσης .

Pesavento Collection Inglessis 


Τα κοσμήματα Pesavento μέσα από την ομορφιά, τον σχεδιασμό και τα συναισθήματα που εκπνέουν κυρίως για δημιουργικότητα ,αποτελούν μια νέα ιστορία πολυτέλειας που πηγαίνει πέρα από τα συνηθισμένα όρια, λόγω των ιδιαίτερων υλικών και των πρωτοτύπων σχεδίων τους .


Από το 1992, η Pesavento αποτελεί σημείο αναφοράς χάρη στον πρωτότυπο σχεδιασμό, στα πολύτιμα υλικά κατασκευής και στην ειδική επεξεργασία που υποβάλλονται οι πέτρες των κοσμημάτων . Είναι ένα ξεχωριστό όνομα στο ιταλικό desing γνωστό σε όλο τον κόσμο από αυτά που βλέπουν την ομορφιά σε κάθε μορφή και δίνουν αξία στην λεπτομέρεια . 

Pesavento Collection Inglessis

Το δίδυμο ψυχής της μάρκας είναι η Chiara Carli και ο Marino Pesavento , οι πόλοι έλξης σε ένα όραμα που σκοπό έχει να διαδώσει την ιστορία των κοσμημάτων στο σήμερα . 

Κάθε κόσμημα Pesavento είναι εξ' ολοκλήρου «Made in Italy» και συνδυάζει την παράδοση της ιταλικής χρυσοχοΐας με τις στυλιστικές καινοτομίες και τον τεχνολογικό πειραματισμό.


Pesavento Collection Inglessis


Κάθε σειρά Pesavento , είναι ξεχωριστή. Η σειρά ' Polvere Di Sogni ' είναι φτιαγμένη από ασήμι 925 επικαλυμμένο με μικροσωματίδια που δημιουργούν αντανακλάσεις σε διάφορα χρώματα . Αυτά τα μικροσωματίδια επικολλούνται με διαδικασία νανοτεχνολογίας μερικών φυσικών προϊόντων, όπως ο άνθρακας κ.τ.λ. , ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα που θέλουμε να πετύχουμε . Τέλος, κόβονται σε ένα εξάγωνο σχήμα για να βελτιώσουν το οπτικό αποτέλεσμα της αντανάκλασης . Χάρη σε μια ειδική τεχνολογία αυτά τα μικροσωματίδια προσκολλούνται σταθερά από ασήμι . Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα έργο ξεχωριστό,κομψό,ευχάριστο,διασκεδαστικό και μοναδικό γεμάτο φως. Τα πιο δημοφιλή χρώματα είναι το μαύρο , το καφέ και το χρώμα της αντιλόπης σε συνδυασμό με επαργυρωμένο ασήμι ροζ χρυσό και γκρι σε συνδυασμό με επάργυρο ρουθήνιο.


Pesavento Collection Inglessis

Η Pesavento ,δημιουργεί κοσμήματα με ισχυρή ζωντάνια και ενστικτώδης γοητεία . Αντικείμενα που μαγεύουν και αποπλανούν με την πρώτη ματιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο: 210 3217511
Επισκεφθείτε το web-site μας : www.inglessis.gr ή το facebook μας : Inglessis.gr 
Βρείτε μας : Σταδίου 43 , Αθήνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου