Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

TISSOT : ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ TISSOT ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΥΡΙΤΙΟ

TISSOT T-Classic Ballade με τεχνολογία πυριτίου.

Η σειρά της Tissot T-Classic Ballade με τον κομψό της σχεδιασμό γίνεται ένα κλασσικό κομμάτι με διαχρονικό στυλ , το οποίο μέσα στο πέρασμα του χρόνου βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.


                TISSOT BALLADE POWERMATIC 80 COSC MEN


Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ρολογιού αυτού είναι ότι κάποια από τα μηχανικά του μέρη είναι
κατασκευασμένα από πυρίτιο. Στην καθημερινότητα μας, ερχόμαστε σε επαφή με κάποιους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση και την άρτια λειτουργική συμπεριφορά του αυτόματου μηχανισμού . Ένας σημαντικός παράγοντας είναι ο μαγνητισμός (υπάρχει στο ιατρικά μηχανήματα, στο scanner αεροδρομίου κτλ ) , ο οποίος είναι ικανός να δημιουργήσει ασυνήθιστες απώλειες στην ώρα του ρολογιού.

TISSOT MOVEMENT


Το συγκεκριμένο ρολόι εκτιμάται ότι θα λατρευτεί τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες λόγω της έξυπνης σιλουέτας του και του ιδιαίτερου σχεδιασμού του καντράν με το γυαλιστερό φινίρισμα που αφήνει ένα σατινέ αποτέλεσμα.Ο συνδυασμός αυτός κάνει το ρολόι αυτό ικανό να ταξιδέψει κάποιον με ευκολία,από τη μέρα στη νύκτα .

              TISSOT BALLADE POWERMATIC COSC LADY

Τέλος , ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι ο μηχανισμός του ρολογιού στο πίσω μέρος είναι διακριτός ( see-through caseback ) και αυτόματος .

TISSOT BALLADE POWERMATIC 80 COSC MENΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο: 210 3217511
Επισκεφθείτε το web-site μας : www.inglessis.gr ή το facebook μας : Inglessis.gr 
Βρείτε μας : Σταδίου 43 , Αθήνα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου