Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

MONTBLANC : Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ UNICEF

Η ιδιαίτερη συλλογή MONTBLACK στο κατάστημα ΙΓΓΛΕΣΗΣ.


Ο οίκος MONTBLANC σε συνεργασία με τη UNICEF για ένα μοναδικό δώρο στην εκπαίδευση των παιδιών όλου του κόσμου.


Συλλογή MONTBLANC for UNICEF

Η συνεργασία MONTBLANC και UNICEF στοχεύει στην βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης για πάνω από πέντε εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο , παρέχοντας ποιοτικά εκπαιδευτικά υλικά και καλύτερη διδασκαλία.


Συλλογή MONTBLANC for UNICEF


Το όραμα της MONTBLANC για αγάπη,αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την πεποίθηση ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.Σκοπός είναι η υποστήριξη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και κυρίως της γνώσης γραφής στα παιδιά όλου του κόσμου.Συλλογή MONTBLANC for UNICEFΗ MONTBLANC έχει δωρίσει πάνω από δέκα εκατομμύρια δολάρια τα οποία έχουν χρηματοδοτήσει πολλά προγράμματα ανά τον κόσμο. Το θετικό αποτέλεσμα του οράματος αυτού είναι ότι πλέον όλο και περισσότερα παιδιά 'καταπιάνονται' με την εκπαίδευση.Η γραφή είναι το κλειδί για την εκπαίδευση και αυτό είναι το μότο και το όραμα της συνεργασίας. 


Συλλογή MONTBLANC for UNICEF


Η σειρά αυτή στηρίζεται στην πιο κλασσική έκδοση του οίκου, την MEINSTERSTUCK διακοσμημένη με μπλέ  ζαφείρι , το οποίο αποτελεί το σύμβολο συνεργασίας με τη UNICEF.
Διακοσμημένα με τους πρώτους πιο διαδεδομένους χαρακτήρες που μαθαίνουν τα παιδιά ανά τον κόσμο. Τέλος, είναι εμπνευσμένα από τη πέτρινη στήλη της Rosettas που χρησιμοποιείται για την αποκρυπτογράφηση αιγυπτιακών ιερογλυφικών. 


Συλλογή MONTBLANC for UNICEFΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο: 210 3217511
Επισκεφθείτε το web-site μας : www.inglessis.gr ή το facebook μας : Inglessis.gr 
Βρείτε μας : Σταδίου 43 , Αθήνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου