Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

INGLESSIS : MONTEGRAPPA

MONTEGRAPPA


                                       ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ DESING 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ένας αιώνας δεξιοτεχνίας και πρωτότυπο ιταλικό στυλ. Ο πρώτος Ιταλός οίκος υψηλής ποιότητας ειδών γραφής ιδρύθηκε στο Bassano del Grappa το 1912. Με περισσότερο από έναν αιώνα λειτουργίας,γνωστός σε όλο τον κόσμο για τη δημιουργικότητα και το ύφος του ο οίκος Montegrappa συνεχώς πρωτοπορεί.

Η Montegrappa ιδρύθηκε ως "Manifattura pennini d'oro e penne stilografiche" ("Εργοστάσιο κατασκευής πενών και στυλό από χρυσό") στο Bassano del Grappa της Ιταλίας. Αρχικά , λειτουργούσε ως ELMO και εξελίχθηκε με μια ομάδα τοπικών ταλέντων, ένα εργατικό δυναμικό ικανό να παράγει εξαιρετικά δημιουργημένα αντικείμενα, με στυλ και με οδηγό να επιτύχει το τέλειο.

MONTEGRAPPA Ducale


Μια μεγάλη πρωτοπορία του οίκου είναι ότι έχει δημιουργήσει το στυλό επιλογής ( the pen of choice ) το οποίο είναι για 'μεγάλες' προσωπικότητες όπως συγγραφείς,πρόεδροι και πάπες.
Το 1981 ήταν μια ημερομηνία 'σταθμός' για την εταιρία , καθώς η διοίκηση και η κυριότητα της πέρασε στα χέρια της οικογένειας Aquila. Η στρατηγική άλλαξε ριζικά και από εργοστάσιο έγινε εταιρία .

MONTEGRAPPA Felicita

Το 2000 έγινε ένα διάλειμμα στη συνεργασία της Montegrappa με την Aquila,όταν η οικογένεια μεταβίβασε τον έλεγχο της εταιρείας στην Richemont έναν ελβετικό όμιλο που φιλοξενεί μια σειρά πολυτελών οίκων όπως : Cartier και Montblanc.
Η επιστροφή στην οικογένεια Aquila , έγινε το 2009 και από τότε η εταιρία διοικείται με τις ίδιες αξίες και οράματα.
Με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος ναυαρχίδα στο Bassano del Grappa, η εταιρία έχει δεσμεύσει την ύπαρξη της στην πόλη - έδρα για πάνω από 100 χρόνια.


MONTEGRAPPA Felicita

Μελλοντικά η Montegrappa, υπόσχεται να συνεχίσει αυτή τη παράδοση με αποφασιστικότητα και με όραμα το τέλειο ! 
Δείτε περισσότερα προιόντα εδώ -> http://www.inglessis.gr/search.asp?company=MONTEGRAPPA&catid=11


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο : 210 3217511

Επισκεφθείτε το web-site μας : www.inglessis.gr ή το facebook μας : www.facebook.com/inglessis.gr .
Βρείτε μας : Σταδίου 43 , Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου