Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

BULGARI OCTO FINISSIMO

Το πιο λεπτό και βραβευμένο αυτόματο ρολόι στον κόσμο !


Για άλλη μια φορά ο οίκος Bulgari πρωτοπορεί και σχεδιάζει το πιο λεπτό αυτόματο αντρικό ρολόι στον κόσμο ! Το Octo Finissimo διαθέτει ένα τολμηρό μινιμαλιστικό σχεδιασμό που μεταφέρει τη φιλοσοφία της αποκοπής του ρολογιού από κάποια 'συνηθισμένα' στοιχεία. 


Octo Finissimo Collection

Με τη σειρά Finissimo, η Bulgari αναπτύσσει τις τεχνολογίες της και πραγματοποιεί πολλά μικρά θαύματα με τα οποία εμπλουτίζει τις πιο συμβολικές της συλλογές. Αυτός είναι ένας λόγος όπου τα : Octo Finissimo Repetition Minutes , Tourbillon και Octo Finissimo Automatique έχουν κερδίσει το παγκόσμιο ρεκόρ για την πρωτοπορία και τη λεπτότητα του μηχανισμού τους.


Octo Finissimo


Το συγκεκριμένο ρολόι συνδυάζει την ακρίβεια ενός ελβετικού ρολογιού με την  αρχιτεκτονική δημιουργία του οίκου , η οποία είναι ένα ζωντανό αφιέρωμα στην Ιταλική παραγωγικότητα. 

Octo Finissimo Mechanism


Το Octo Finissimo διαθέτει τον πιο λεπτό αυτόματο ελβετικό μηχανισμό με μικρο-ρότορα (BVL 138 ) και την ένδειξη δευτερολέπτων στο κάτω αριστερό μέρος του. Επιπλέον ο μηχανισμός του είναι εμπνευσμένος και διακοσμημένος από τις γωνίες της Γενεύης ΄.

Octo Finissimo Mechanism

Η αυτονομία του (power reserve) είναι 50 ώρες. Τέλος, η κάσα του είναι από τιτάνιο και το λουράκι του είναι από δέρμα αλιγάτορα.

Octo Finissimo

Όπως όλα τα ρολόγια του οίκου,έτσι και αυτή η σειρά είναι κατασκευασμένη με τη σχολαστική ακρίβεια του ελβετικού ρολογιού και την καινοτομία της ιταλικής δημιουργίας και με τον συνδυασμό των παραδόσεων τους παράγοντας ένα μοναδικό σύνολο εξειδίκευσης. 

Octo Finissimo GPHG

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο : 210 3217511
Επισκεφθείτε το web-site μας : www.inglessis.gr ή το facebook μας : www.facebook.com/inglessis.gr .
Βρείτε μας : Σταδίου 43 , Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου