Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

LONGINES Conquest V.H.P

                                  Ακρίβεια ώρας με μοναδικά πρωτοπόρα χαρακτηριστικά.

Το 2017 η Longines ολοκλήρωσε τα 185 χρόνια της και το 'γιόρτασε' με την επαναστατική λειτουργία του μηχανισμού V.H.P. ( Very High Precision ) ο οποίος προσφέρει τη μεγαλύτερη ακρίβεια που μπορεί να έχει ένα quartz ρολόι.


Chronocinégines (1954)

Το 1954, η εταιρία βοήθησε στη ιστορία των αθλητικών, καθώς δημιούργησε το πρώτο της quartz ρολόι το οποίο ήταν απόλυτα ακριβές για 24 συνεχόμενες ώρες στο Αστεροσκοπείο Neuchâtel όπου έγινε και η πρώτη παγκόσμια χρονομέτρηση από φορητή συσκευή. Ο μηχανισμός αυτός βρίσκονταν μέσα στο θρυλικό Chronocinégines , ένα όργανο με μια λωρίδα φίλμ και μία σειρά από εκτυπώσεις σε κλάσματα 1/100ού του δευτερολέπτου, γεγονός που επέτρεπε στους κριτές να παρακολουθούν επακριβώς τις κινήσεις των αθλητών στη γραμμή τερματισμού και να αναδεικνύουν τον νικητή.Longines Ultra-Quartz

Το 1969 η Longines παρουσιάζει το Ultra-Quartz, το πρώτο quartz ρολόι χειρός μαζικής παραγωγής με το μηχανισμό in-house Longines 6512.

Longines Ultra-Quartz 6512

Ένα τεράστιο άλμα σημειώνεται το 1984 με το μοντέλο Conquest V.H.P., το οποίο διέθετε έναν quartz μηχανισμό L276 V.H.P. που σημείωσε ρεκόρ εξαιρετικής ακριβείας εκείνη την εποχή. 

Longines Ultra-Quartz 1984

Με ακρίβεια ± 1 λεπτό το ρολόι καθίσταται από πέντε έως δέκα φορές πιο ακριβές από ένα κλασσικό ρολόι μπαταρίας.
Longines Conquest V.H.P. Perpetual Calendar


Μετά την λειτουργία thermocompensated και το Σύστημα διηνεκούς ημερολογίου που χρησιμοποιήθηκε στο Perpetual Calendar Conquest το 1990, η Longines ενώνει τις δύο τεχνολογίες στο τέλειο μοντέλο: Conquest V.H.P. Perpetual Calendar, που ξεκίνησε το 1996. Το ρολόι αυτό ξεχωρίζει για τον υπερβολικά ακριβή μηχανισμό 546 και είναι σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να επιδείξουν τον κινούμενο χαρακτήρα, την ενέργεια και την κομψότητα.

Longines Conquest V.H.P.


Το νέο Conquest V.H.P. αντιπροσωπεύει το τελευταίο βήμα στην ακρίβεια ενός quartz ρολογιού χειρός. Είναι εξοπλισμένο με έναν μηχανισμό που δημιουργήθηκε από την εταιρία κατασκευής ETA αποκλειστικά για τη Longines.

Longines Conquest V.H.P.

Αυτός ο μηχανισμός είναι γνωστός για τον υψηλό βαθμό ακρίβειας ενός αναλογικού ρολογιού (± 5 s / έτος) και την ικανότητα που έχει να επαναφέρει το μηχανισμό μετά από έκθεση του ρολογιού σε μαγνητικό πεδίο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία GPD. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια μεγάλης διάρκειας μπαταρίας και ένα σύστημα διηνεκούς ημερολογίου καθιστούν το ρολόι αυτό μοναδικό.

Longines Conquest V.H.P.

Αναλυτικότερα :

  • Εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια  +/- 5 δευτερολέπτων τον χρόνο !
  • GPD Σύστημα (Gear Position Detection ) επιτρέπει την αυτόματη και ορθή λειτουργία των δεικτών μετά από κάποιο σοκ του ρολογιού ( πέσιμο, μαγνητικό πεδίο ) Το ίδιο αυτό σύστημα συγχρονίζει αυτομάτως την ώρα στις 3 το πρωί της ημέρας που σημειώθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό. Ακόμη κι εάν δεν συμβεί τίποτε, ο μηχανισμός συγχρονίζεται ούτως ή άλλως αυτόματα κάθε τρεις μέρες !
  • Σύστημα διηνεκούς ημερολογίου το ρολόι διαθέτει αυτόματη ρύθμιση της ημερομηνίας.
  • Μπαταρία μεγάλης διάρκειας η μπαταρία διαρκεί παραπάνω από 4 χρόνια. Διαθέτει  ειδικό σύστημα ειδοποίησης όταν η μπαταρία τελειώνει (E.O.L.), και όταν απομένει ελάχιστη ενέργεια οι δύο κεντρικοί δείκτες «κλειδώνουν» στο 12, ενημερώνοντας τον κάτοχο του ρολογιού ότι πρέπει να προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση.
  • Σύστημα έξυπνης κορόνας  η ρύθμιση της ώρας για παράδειγμα όταν ταξιδεύετε σε άλλη χρονική ζώνη ή όταν αλλάζει η περίοδος ( καλοκαίρι - χειμώνας ) είναι εύκολη και απολύτως ακριβής . Η κορόνα αντιλαμβάνεται ανάλογα με την πίεση που ασκεί το χέρι σας, εάν θέλετε να μετακινήσετε τον ωροδείκτη ή τον λεπτοδείκτη.

Longines ConquestV.H.P.

Το στυλ των ρολογιών είναι σπορ από ατσάλινη κάσα και μπρασελέ με ένδειξη ημερομηνίας  ωροδείκτη, λεπτοδείκτη και δευτερολεπτοδείκτη. Κυκλοφορούν σε διαφόρους χρωματικούς συνδυασμούς και είναι αδιάβροχα έως 50m.Longines Conquest V.H.P.


Μπορείτε να δείτε λεπτομερή χαρακτηριστικά εδώ -> http://www.inglessis.gr/search.asp?catid=1&colid=&searchfor=&fp=&company=LONGINES&company2=CONQUEST

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο : 210 3217511
Επισκεφθείτε το web-site μας : www.inglessis.gr ή το facebook μας : www.facebook.com/inglessis.gr .
Βρείτε μας : Σταδίου 43 , Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου