Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

Tag Heuer Carrera

                            Tag Heuer Carrera : The HistoryDNA συλλογής 
Επιβίβαση , Ταχύτητα , Ιδρώτας , Δύναμη.

Το 1963, ο Jack Heuer εμπνευσμένος από τον διάσημο αγώνα αυτοκινήτων Carrera Panamericana που θεωρείται ευρέως ο πιο επικίνδυνος στον κόσμο, δημιούργησε το ρολόι Carrera. Εξίσου συναρπαστικό , ήταν ότι το συγκεκριμένο ρολόι ''έσπασε τους κανόνες της παραδοσιακής ωρολογοποιίας και ήταν ο πρώτος χρονογράφος ειδικά σχεδιασμένος για επαγγελματίες οδηγούς. Παράλληλα , ήταν σχεδιασμένος για την επιτάχυνση αλλά και για να εξυπηρετεί στην καθημερινότητα χάρη στο απλό και κομψό desing του.Από τότε η Tag Heuer συνδυάζει την ωρολογοποιία με τον κομψό σχεδιασμό και τή γιορτάζει με αυτούς που δεν σταματούν να ονειρεύονται , ζούνε επικίνδυνα και πάνε κόντρα στο πέρασμα του χρόνου.


Κατασκευή

Η σειρά Carrera , είναι πολύ βασική για την ιστορία του οίκου , αφού συνδυάζει την ωρολογοποιία και την πρωτοπορία με μια προσιτή πολυτέλεια.
Ο πρώτος in-house μηχανισμός της Tag ήταν ο Caliber 1887 , ένας πολύ αξιόπιστος μηχανισμός ο οποίος ακόμη και σήμερα βελτιώνεται. Ο Heuer 01 είναι ο πιο εξελιγμένος σχεδιασμός αυτού του τώρα κλασσικού διαμετρήματος και τα μοντέλα Heuer 02T είναι τα κορυφαία χρονόμετρα Heuer που κατασκευάστηκαν από την Ελβετία.


Χρονογράφος

Η χρήση του χρονογράφου είναι απαραίτητη για την χρονομέτρηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ο Edouard Heuer ξεκίνησε το πρώτο χρονογράφο το 1882 και κέρδισε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον ταλαντούμενο γρανάζι το 1887. 'Έτσι η εταιρία έγινε συνώνυμη με τον χρονογράφο.


3-HAND WATCHES

Παρόλο που τα χρόνια περνάνε η Tag Heuer, έχει καταφέρει να διατηρήσει το DNA της και να συνδυάσει το στυλ , την ωρολογοποιία και την κομψότητα στο ρολόι .


Carrera Ladies

Κλασσικό , κομψό αλλά και σπόρ. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός επιτρέπει την συνύπαρξη της ημέρας με τη νύχτα μέσα σε ένα υψηλού επιπέδου ΄καβούκι΄ ωρολογοποιίας.


Στο κατάστημα μας , μπορείτε να βρείτε τη μεγάλη συλλογή Carrera.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο : 210 3217511
Επισκεφθείτε το web-site μας : www.inglessis.gr ή το facebook μας : www.facebook.com/inglessis.gr .
Βρείτε μας : Σταδίου 43 , Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου